REMMO   .   OM OSS   .   CASE   .   NYTT

REMMO

Digitalbyrån som skapar mervärde för kunden

Redo för att förverkliga dina webb drömmar?

VI ÄR alltid redo för nya utmaningar

Din webbsida ska vara lätt tillgänglig, välorganiserad med en långsiktig lösning.

En webbsida är ditt företags ansikte och en av de viktigaste komponenterna i din marknadsföringsplan. Nu när en stor majoritet av konsumenterna får sin information online är det absolut nödvändigt att din företags webbsida är välorganiserad, lyhörd och lättillgänglig.

Det är den viktigaste kontaktpunkten för ditt kommunikationsarbete och bör återspegla ditt företags viktigaste funktioner.

Remmo som är grundad av Alexander Inci har sedan 2009 jobbat med Webbsidor och sedan dess stärkt sin kompetens inom webb- och apputveckling.

Våra kunders webbsidor är designade och utvecklade med den senaste tekniken som WordPress, Adobe, HTML, CSS och Javascript-programmering. Detta för en snabbare leverans och långsiktig lösning.

Några av våra webbdesignfunktioner som vi tror att du kommer att älska.

  • Fullt lyhörd (passar alla skärmstorlekar som dina kunder använder)
  • Mobil-ready
  • Enkel användarhantering
  • Flexibel
  • Flerspråkig
  • Dynamisk interaktion
  • Designad för integration i sociala medier
  • Kompatibel med flera webbläsare
  • Sökmotoroptimerad
  • Full standardöverensstämmelse

E-handelslösningar och utveckling

E-handelssidor kräver snabbhet, användbarhet och funktionalitet i världsklass för att säkerställa en enkel användarupplevelse som kommer att hjälpa till att konvertera försäljningen till konsekvent. 

Remmo erbjuder resultatdriven webbdesign, plug-in och utvecklingslösningar för små och medelstora företag.

Med en passion för webbutveckling ligger vi före de nuvarande branschtrenderna för att ge fantastiska resultat. Med många års erfarenhet av e-handelsutveckling skapar vårt team kundanpassade e-handelssida för att marknadsföra ditt varumärke effektivt samtidigt som försäljningen hålls hög, fördröjningstider låg och kunderna nöjda på lång sikt.

När du arbetar med Remmo kan du alltid förvänta dig

Kvalitetsarbete

Som det gamla ordspråket säger: -Du får för det du betalar för. Kvaliteten på din webbsida kommer att uppfattas direkt av din klient både vad gäller design och funktionalitet. Se till att de förstår kvaliteten du ger dem med en välgjord webbplats.

VACKER DESIGN

Oavsett storleken på ditt företag kommer en vacker webbplats alltid att hjälpa till att skapa förtroende. Webbplatser med slarvig, rörig design eller inga tydliga mål skapar ett dåligt första intryck och kommer att påverka hur en användare interagerar med ditt företag. Kom ihåg dåliga webbplatser, dåliga resultat!

ANVÄNDBARHET

En riktig webbdesigner skapar inte webbplatser för sina kunder, de skapar webbplatser för sina kunders kunder. Vårt mål är att tillhandahålla webbupplevelser som tar potentiella kunder till de produkter, tjänster eller svar de önskar med minsta antal klick. Det är vårt jobb att skapa en design som kallar dem till handling eller hjälper dem att snabbt tillgodose deras behov.

Allt om Tid

Om du är tandläkare förväntas du veta hur man gör tandfyllning, inte hur man ska vara webbdesigner. 

Låt en professionell ta på sig uppgiften för din webbutveckling för att säkerställa att du har en riktig expert vid rodret. På samma sätt som vi väljer att lämna tandvårdsarbetet till en läkare, vill vi att du lämnar webbdesignarbetet till oss.